Verwarmingsaudit

Oudere mazouttanks of gastanks hebben vaak een erg laag rendement en verslinden daardoor energie. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar het betekent ook dat je elke maand nodeloos een hoge energierekening gepresenteerd krijgt. De prestaties van oudere centrale verwarmingsinstallaties worden daarom best eens grondig onder de loep genomen door een deskundig vakman. Zo'n eenmalig grondig onderzoek

(of verwarmingsaudit) van de verwarmingsinstallatie is in Vlaanderen voortaan verplicht voor zowat alle cv-ketels die ouder zijn dan 15 jaar.
Na dat onderzoek krijg je advies over de mogelijkheden om de prestaties van de oude installatie te verbeteren of om de oude ketel eventueel te vervangen door een moderne, zuinige ketel.

 

Contact

Milieu / Landbouw

Weverijstraat 20
9500 Geraardsbergen

tel. 054 43 44 40
fax 054 43 44 92

Contact

Openingsuren

De loketten van de diensten Bevolking, Burgerlijke stand en Financiën zijn elke werkdag open van 8.30 uur tot 12.30 uur.

De andere stadsdiensten in het administratief centrum zijn elke werkdag toegankelijk van 9 tot 12 uur.

Op donderdagavond zijn de diensten Bevolking, Burgerlijke stand, Financiën en Stedenbouw open van 16.30 tot 19.30 uur (dienst Vreemdelingen de eerste donderdagavond van de maand).