Nieuws: Vacature dispatcher alternatieve gerechtelijke maatregelen (B1-B2-B3) in contractueel verband voor onbepaalde duur- solliciteren tot 17/03/2017Het stadsbestuur heeft één voltijdse betrekking van dispatcher alternatieve gerechtelijke maatregelen (B1-B2-B3) in contractueel verband en voor onbepaalde duur vacant. De dispatcher alternatieve gerechtelijke maatregelen (B1-B2-B3) staat in nauw overleg en samenspraak met het justitiehuis in voor de concrete uitvoering van de autonome werkstraffen en dienstverleningen binnen het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

 

Kandidaten moeten in het bezit zijn van bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld.

Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure mits het voorleggen van:

  • een studiebewijs en

  • een verklaring van deelname aan de eindexamens binnen een termijn van maximum 5 maanden.
  • Uiterlijk op datum van de aanstelling leveren zij het bewijs dat zij aan de diplomavereiste voldoen.

 

Voor deze betrekking zal tevens een wervingsreserve voor drie jaar worden aangelegd.

 

Het minimum bruto maandsalaris bedraagt  2365 euro.

 

De kandidaturen moeten, vergezeld van een CV, een uittreksel uit het strafregister en een kopie van het vereiste diploma, ten laatste op 17 maart 2017, per aangetekende post worden verzonden naar het College van Burgemeester en Schepenen, administratief centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen.

 

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure : dienst HR/personeel, 054 43 20 04, hr@geraardsbergen.be, www.geraardsbergen.be

 

Het bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.

 

Meer informatie vind je hier

 

Vacature