Nieuws: De VDAB en de stad Geraardsbergen organiseren opnieuw een jobbeurs in Jeugdcentrum De Spiraal, Zakkaai 29, op donderdag 23 maart 2017 van 14 tot 16 uurGeïnteresseerden kunnen er rechtstreeks kennis maken met de meest dynamische bedrijven uit de regio die er diverse jobs aanbieden. Er zijn 17 bedrijven die deelnemen aan deze beurs met een ruime waaier aan jobs voor zowel arbeiders, bedienden als leidinggevenden of voor diegenen die een nieuwe uitdaging zoeken bij een boeiende werkgever.

 

Winkelbedienden, ingenieurs, schrijnwerkers, schoonmakers, administratief bedienden, … kom langs en ontdek de vacatures in de regio van Geraardsbergen en solliciteer onmiddellijk! Pak dus zeker voldoende CV’s mee!!!

 

Enkele van onze bedrijven die aanwezig zijn: Bpost, SBS Skillbuilders, Delhaize, Lidl,
Arko Construct, Delta Engineering, Rebuco, Homebird, New Line Company, La Lorraine,
Plus Home Services, ….

 

Interesse  in opleidingen voor volwassenen of wenst u hulp bij het opstellen van sollicitatiebrieven en CV's, openstaande vacatures, …kom langs bij de infobalie van de VDAB.

 

 

Info:

 

VDAB Werkwinkel Geraardsbergen 054 43 33 04;  www.vdab.be

Dienst Economische zaken, 054 43 45 05 economische.zaken@geraardsbergen.be ; https://www.vdab.be/agenda/jobbeurs-geraardsbergen


Jobbeurs 23 maart