Nieuws: Regeling Lijnbus in stadscentrum HooghuysfestivalTer gelegenheid van de kermis is er een tijdelijke wijziging van de bushaltes in het stadscentrum. De halte aan het station wordt tot 12 september verplaatst naar de parking onder de spoorwegbrug aan de Papiermolenstraat. Op woensdagnamiddag 1 september  vanaf 13 uur (koers), en op zaterdag en zondag 11 en 12 september (Hooghuysfestival) zullen de overige haltes in het stadscentrum niet bediend worden.  bus

 

Aanvankelijk had De Lijn alle haltes in het centrum opgeschort van 27 augustus tot 12 september, maar na onderhandelingen met het stadsbestuur werd deze regeling herzien.

 

Voor de schoolgaande jeugd die de bus aan de Kaai, Begijnhofkaai of Weverijstraat neemt zal er dus geen wijziging zijn. Jongeren die de bus aan het station nemen zullen tot 12 september de bus moeten nemen aan de parking onder het viaduct aan de Oudenaardsestraat, ter hoogte van de Papiermolenstraat.

 

Op woensdagnamiddag 1 september vanaf 13 uur (koers), en op zaterdag en zondag 11 en 12 september (Hooghuysfestival) is de halte onder de spoorwegbrug de enige bushalte in het stadscentrum die bediend wordt. De bus rijdt dan enkel langs de ring rond Geraardsbergen (Astridlaan, Zonnebloemstraat, Guilleminlaan tot Hoge Buizemont).

 

Meer info: dienst verkeer, 054 43 44 35, verkeer@geraardsbergen.be