4de grote garageverkoop en rommelmarkt

Gepubliceerd op dinsdag 11 februari 2020 21.53 u.
Via de internetlink kan u meteen inschrijven. Of download ons onschrijvingsformulier en bezorg het op ons secretariaat. U vindt hieronder ook het reglement.

reglement garageverkoop - rommelmarkt 2020

2020 01 25 inschrijvingsformulier Garageverkoop-Rommelmarkt

https://www.geraardsbergen.be/inschrijving4degarageverkoop

Op zondag 17 mei 2020 heeft onze 4de Garageverkoop en Rommelmarkt plaats. Garageverkoop voor zij die de beschikken over garage, voortuin en/of oprit en rommelmarkt in een verkeersvrije zone in onze gemeente Nederboelare. De volledige Reepstraat en Spoorwegstraat zullen die dag afgesloten worden voor het verkeer. Wie deelneemt als garageverkoper en dus geen kraam of plaats heeft in de verkeersvrije zone zal zoals het vorig jaar ook het geval was, het nodige promotiemateriaal ontvangen (affiche en ballonnen). In een infofolder welke in de deelnemende gemeenten zal bedeeld worden, zullen de deelnemende adressen per gemeente en per straat worden vermeld met een overzicht van de goederen die zij te koop aanbieden.

Inschrijvingen lopen nog tot 31 maart 2020. Deelname is gratis. Bij inschrijven wel vermelden of u in uw garage, tuin of oprit staat of in de verkeersvrije zone (enkel geldig voor inwoners van Nederboelare).