Acteurs gezocht in Geraardsbergen!

Gepubliceerd op maandag 3 december 2018 9.02 u.
Voor een uniek filmproject in de Vlaamse Ardennen zoeken de makers in onze stad tal van vrijwilligers die deel willen uitmaken van deze ambitieuze productie. Is het je droom om eens te schitteren op het witte doek? Of wil je graag meewerken achter de schermen van een professionele langspeelfilm?

 

Adam & Eva

Veel willen we nu nog niet kwijt over het verhaal. Wel geven we graag mee dat de film, genaamd “ADAM & EVA”, een charmante volksfilm is waarvan drama, romantiek en vooral HUMOR de belangrijkste basisingrediënten zijn.

 

Wie schittert naast Bob De Moor en Marijn Devalck op het witte doek?

Uniek aan dit project is dat iedere inwoner van Geraardsbergen de kans krijgt om deze twee doorwinterde acteurs bij te staan, zowel als derde hoofdrolspeler of als één van de tientallen bijrollen en figuranten in de film. En het leuke is: ervaring is niet nodig! Schrijf je vlug in voor de audities en misschien word jij wel onze derde hoofdrolspeler?!

Audities
Zoals eerder geschreven: ervaring is geen must, motivatie des te meer!
En deze motivatie kan je alvast meebrengen op het auditieweekend van 1, 2 of 3 februari 2019 in het erfgoedhuis “De Ganck”, Sint-Antoniusplein 10, te Moortsele.
Iedereen maakt kans! Aarzel niet en stuur een gemotiveerde mail met korte cv en één of liefst meerdere foto’s van jezelf naar evaenadam@telenet.be . Op de Facebookpagina ‘Adam en Eva’ kan je alvast eens een kijkje nemen naar de beschikbare rollen!

Hobbykoks in Geraardsbergen
Om de kosten van de productie te drukken doen we heel graag beroep op jullie kookkunsten voor een minimale crew (4-8 pers.). Willen jullie onze sterspelers graag verwennen met jullie favoriete gerecht? Stuur dan vlug een mail naar evaenadam@telenet.be . Alle onkosten worden uiteraard vergoed.

 Assistenten productieleiders
Van het zoeken naar de perfecte filmlocatie tot het organiseren van de langverwachte première; de taak van het productieteam is allerminst een saaie opdracht! Kan je je tijdens 2019 enkele dagen vrijmaken en help je graag mee in een gedreven productieteam? Dan zien we heel graag je gemotiveerde mail toekomen op evaenadam@telenet.be.

Inschrijven is dus de boodschap en hopelijk ontdekken we samen nieuw talent uit de wondermooie stad Geraardsbergen! Blijf ons vooral volgen op de Facebookpagina ‘Adam en Eva’.
Tot op de audities!