Mindfulness en geluk voor iedere dag: een lezing door David Dewulf

We leven in een hectische maatschappij waar “snel” en “druk” de maat slaan. Hoe houden we het hoofd koel en het hart warm? Mindfulness helpt je op een eenvoudige manier om te gaan met de drukte en de stress van het leven. Zodat je elk moment van je leven ten volle leeft.

Volgende topics komen aan bod:

Hoe ga je om met stress?
Hoe slaap je beter?
Hoe geniet je meer van het leven?
Hoe word je gelukkiger?
Concrete tips.

David Dewulf is arts. Na zijn studies geneeskunde trok hij jarenlang de wijde wereld in op zoek naar nieuwe inspiratie en de diepere betekenis van het leven. Hij kwam in contact met de oorspronkelijke culturen en eeuwenoude wijsheden van China, Thailand, Nepal, en India. Een nieuwe wereld ging open. Ook de wijsheidstradities van het Westen gaven vele antwoorden.

Deze reis was ook een innerlijke reis die nog steeds verder gaat en aan de basis ligt van de vele boeken die hij schrijft. Zijn laatste boek 'De weg van zelfcompassie' beschouwt hij als zijn belangrijkste bijdrage aan de wereld van mindfulness en compassie en brengt heel wat van zijn nieuwe inzichten.

David is auteur van vijftien boeken over mindfulness waaronder een aantal bestsellers zoals 'Heartful leven, Mindful werken. Balans in je leven' , 'Mindful gelukkig. 7 bronnen van innerlijke vreugde' en 'Jezelf accepteren met mindfulness en compassie'.

Tickets te koop in de bib of online.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Openbare Bibliotheek Geraardsbergen

Organisatie

Regiobib Route 42