sportkamp shoot out Geraardsbergen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In deze week vol afwisseling stellen we je scherpe blik, vaste hand en zin voor avontuur op de proef. Maak kennis met verschillende varianten van schietsporten: archery tag (een soort paintball maar dan met pijl en boog), blaaspijpschieten, katapult, boogschieten op doel, lasershooting en een regelrechte NERF-battle.
We combineren dit met tal van toffe new games: poullbal, tchouckbal, flagfootbal, aardbal, kin-ball, allemaal uitdagingen die je in team aangaat en waar uren pret mee te beleven valt. We verkennen ook de immense vijver van dit groene domein met de kajak en de Canadese kano.
Na de sporturen zorgen de monitoren voor leuke activiteiten, gaan we zwemmen in het Gaverbad enkunnen we ons uitleven in het WOWpark, 2000m² drijvende waterpret!
We overnachten in jeugdherberg 't Schipken, een ruim, van alle moderne comfort voorzien gebouw in een groene hoek van het domein. We hebben er kamers van 6, 8 of 10 personen en een gemeenschappelijke sanitaire ruimte. Daarnaast is er nog een moderne keuken, verschillende zithoekjes, een polyvalente ruimte en een grote binnenkoer met zitbanken.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 360,00

Waar

Provinciaal Domein De Gavers

Organisatie

Sportievak vzw