De jonge ontdekkers Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Samen met Arteveldehogeschool werken we de komende 2 jaar aan het project “Let's STEM together”.

De eerste activiteiten in onze regio vinden plaats speciaal voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar op volgende dagen:

donderdag 27/2/2020: De Duplo-dakwerkers hebben de hele dag gewerkt boven op het gebouw, maar ze geraken niet meer naar beneden, hun kraan is stuk. Kunnen jullie hen helpen om hen via de helling naar beneden te laten komen?
woensdag 11/3/2020: Het huis van de 'Drie biggetjes'! Helpen jullie de biggetjes om een zo stevig mogelijke muur te bouwen zodat de wolf hem niet kan omver blazen?
woensdag 1/4/2020: Woeste Willem is woest!! Hij zat op zee en zijn piratenzeilboot ging maar niet vooruit. Weten jullie waarom hij niet kon varen? Inderdaad, er was geen wind! Hoe zouden we hem kunnen helpen zodat hij dit niet meer gebeurt?
woensdag 29/4/2020: De elfjes van het toverbos houden van mooie kleuren, en ze houden ervan om zwevend op een bel door het bos te reizen. Maar de bellen die de opper-elf blaast, spatten zo snel uiteen! Slaag jij erin om grote, mooie zeepbellen te blazen die lang in de lucht blijven?
woensdag 13/5/2020: Het paleis van de ijskoningin is ingestort. Er liggen grote brokstukken ijs voor de ingang van het kasteel. Ze houdt een jongen gevangen, we moeten hem zo snel mogelijk bevrijden.

Maximum 15 deelnemers
Uren: Telkens van 14u00 tot 17u00

Inschrijvingsgeld: 7,5 €/deelnemer/sessie of 37,5 € voor de 5 sessies/deelnemer (materiaal, alsook tussendoortje en drankje inbegrepen)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,50
Basistarief: 7,50 €

Organisatie

Astertechnics vzw