Lenteconcert (gebracht door het koyembakoor en Ishtar)

Zondag 22 maart 2020 omstreeks 16 uur trakteren we onze dorpelingen op een Lenteconcert, gebracht door het Koyembakoor aangevuld met enkele inwoners van Goeferdinge, samen met en onder professionele begeleiding van Ishtar, jullie wel bekend van het Eurovisiesongfestival in mei 2008.

Dit concert is volledig gratis maar omdat we maar beperkte (200) plaatsen hebben delen we inkomkaarten gratis uit, zonder kaart kunnen we u helaas niet toelaten.

U wil aanwezig zijn tijdens dit concert, dat kan..
Kaarten zijn verkrijgbaar bij het bestuur van de Dorpsraad Goeferdinge, de zangers van het Koyembakoor en de leden van Femma Goeferdinge.

Ook kan je uw kaarten reserveren via email, stuur een mail naar dorpsraad.goeferdinge@gmail.com met als bericht “Kaarten Lenteconcert” en vermeld uw naam, adres en hoeveel kaarten u wenst te reserveren.
U zal een bevestigingsmail krijgen en je kaarten zullen dan klaarliggen aan de inkom op de dag van het concert, en dit kan zolang de voorraad strekt.

Wel vragen we om mocht u kaarten bezitten en u toch niet kan komen de kaarten terug te bezorgen zodat we er iemand anders hiermee tevreden kunnen maken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Organisatie

Dorpsraad Goeferdinge

Categorie