Opgelet afgelast: Davidsfonds - geleide wandeling en museumbezoek in Viane op paasmaandag

Dit jaar verlaten we de bekende wegen van onze fusiegemeente Galmaarden, en zijn we te gast bij de buren in Viane voor onze traditionele wandeling op paasmaandag, de klassieke dorpswandeling in combinatie met een maaltijd en het bezoeken van interessante en belangwekkende mensen of plaatsen.
We starten de wandeling om 10u op de parking van de Orangerie aan de Edingseweg, waar we 's middags ook het middagmaal zullen nemen. In de namiddag gaan we naar het museum 't Aloam, voor een geleid bezoek aan de gerestaureerde oude molen, de originele molenaarswoning, het oude klaslokaaltje anno 1900, en een grote verzameling gereedschappen van oude beroepen en ambachten.
Wie liever niet de ganse afstand te voet wandelt, kan inpikken voor de maaltijd en daarna het museumbezoek.
De deelnameprijs bedraagt 29 euro en omvat dus het middagmaal (incl. dessert en koffie, aperitief en een drankje) in de Orangerie en het bezoek aan het museum 't Aloam (incl. een drankje in de cafetaria). Davidsfondsleden betalen 27 euro en kinderen tot 12 jaar 15 euro.
Om praktische redenen: graag inschrijven vóór 23 maart bij Lieve Molderez, op tel. 054/58.00.23 of via e-mail: molderezlieve@hotmail.com en het gepaste bedrag overschrijven op de rekening
(IBAN) BE61 0016 6358 0817 – (BIC) GEBABEBB van DF-Galmaarden met vermelding van
“Paaswandeling – aantal personen”.
Na de inschrijving ontvangt u nog een gedetailleerd programma, met het parcours en het tijdschema.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 29,00
Basistarief: 29,00 €; Davidsfondsleden: 27,00 €; Kinderen tof 12j: 15,00 €

Contact

Organisatie

davidsfonds galmaarden