Tropical Summer Show! - AFGELAST!! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Naast de beslissingen van de nationale veiligheidsraad nam de burgemeester van Geraardsbergen de bijkomende beslissing om op het grondgebied Geraardsbergen geen evenementen meer toe te laten tot en met 6 september.

Concreet voor De Gavers betekent dit dat alle woensdagnamiddag voorstellingen in De Doos afgelast worden!

Alle begrip voor deze beslissing. Hou het nu vooral veilig en gun jezelf en alle anderen nog een aangename zomer!Tropical Summer! is een unieke en energieke show, die circus, magie en clownerie combineert met veel humor. Uili neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis door oude games te combineren met de huidige circustechnieken!

Tropical Summer werd gepresenteerd in meer dan 15 landen over de hele wereld en won de 1e prijs in de Gentse Feesten Belgiƫ in 2016.
Een show aanbevolen om te genieten met familie en vrienden.

In de zomervakantie organiseert Provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen fantastische voorstellingen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Elke woensdagnamiddag kan je vanaf 14u30 terecht in De Doos (deuren open om 14u15). Toegang is gratis.

CORONA MAATREGELEN:
- Vanaf 12 jaar: mondmasker verplicht!
- Toegang voor een beperkt aantal bezoekers,
- Enkel toegang met ticket! Dit kan je vanaf 1 week voor datum bestellen via de webshop.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Provinciaal Domein De Gavers

Organisatie

Provincie Oost-Vlaanderen