dOFt

ZOZOÖFZO is een onvergetelijke, spannende en beeldende beleving voor kinderen vanaf 4 jaar waarin de betekenis van abstracte begrippen als ‘goed’ en ‘slecht’ onder de loep genomen worden. Groenten en fruit kunnen slecht worden. Maar kunnen mensen dat ook? 


Een groepje charmante toneelspelers, volledig in het wit, staan vol trots klaar om hun 1-minuut-voorstelling eindelijk aan het grote publiek te laten zien. Maar dan krijgen ze onverwacht een brief van iemand die roet in het eten komt gooien...


Dag allemaal,


 


ik ben de strenge meneer


en ik kom langs in jullie zaal


ik kom kijken naar jullie toneel


en zorg er maar voor dat ik mij niet verveel!


maar let op


want ik ben echt de wereldtop


en als het niet is zoals ik het wil


dan krijgen jullie kletsen op de bil!


ik kom zo snel als ik kan


maak mij jullie grootste fan


en als jullie daar niet slagen


mogen jullie nooit iets van mij vragen!


   1. ik hou erg van pizza


Overtuigd dat zijn mening de absolute waarheid is, doen ze er alles aan om hem tevreden te stellen. Iets groter, wat kleiner, nog mooier, veel fijner. Terug lager, veel trager, meer kleuren, niet zeuren.


De strenge meneer brengt alles en iedereen aan het twijfelen. Maar wat is de betekenis van zijn mening? En is die wel zo belangrijk? De kinderen zitten tussen twee vuren: gaan ze mee in het verhaal van de Strenge Meneer of willen ze de ondertussen wanhopige toneelspelers helpen?


Zo, zo of zo? Ze doen hun best, dat is zeker. Maar voor wie is dat genoeg?


 


Dans, spel: Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke, Sander Van den Broeck | Muziekcompositie: Jonas Vermeulen |Productie: Collectief dOFt 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

CC De Abdij - Arjaantheater

Organisatie

CC De Abdij