Sportkamp wielrennen - Geraardsbergen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je zelf ook zo gek op wielrennen of wil je er heel graag kennis mee maken, dan is dit wielerkamp een niet te missen kans! De Zwalmstreek rond Geraardsbergen is ideaal om de benen te oefenen want op een heuvel meer of minder wordt hier niet gekeken. Niet voor niets loopt de Ronde van Vlaanderen door deze prachtige regio! We delen de groep op volgens fietsniveau en passen de sportlessen hier op aan. Met workshops over fietstechniek en -onderhoud dompelen we je helemaal onder in de wondere wereld van de fiets. Een ritje in de wielerpiste van Affligem maakt de week compleet. Na de sporturen zorgen de monitoren voor leuke activiteiten, gaan we zwemmen in het Gaverbad enkunnen we ons uitleven in het WOWpark, 2000m² drijvende waterpret!
We overnachten in jeugdherberg 't Schipken, een ruim, van alle moderne comfort voorzien gebouw in een groene hoek van het domein. We hebben er kamers van 6, 8 of 10 personen en een gemeenschappelijke sanitaire ruimte. Daarnaast is er nog een moderne keuken, verschillende zithoekjes, een polyvalente ruimte en een grote binnenkoer met zitbanken.
Dit sportkamp start op zondagavond en wordt afgesloten op vrijdagavond.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 345,00

Waar

Provinciaal Domein De Gavers

Contact

Organisatie

Sportievak vzw