Skate Kamp Paasvakantie 2022 The Hills Academy Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Everything Else Easter Holiday Bootcamp

Are you ready to become a skateboarder?

Skateboarden is niet enkel een sport, maar ook een roeping.
Eens je gegrepen wordt door het gevoel van zelfcontrole en je eigen magische kunnen…
Dan is er geen weg terug.

Wij van Everything Else zijn al meer dan 20 jaar gegrepen door dit fenomeen! We hebben net zoals jullie nu, alles ontdekt hier in Geraardsbergen. We zijn niet alleen, heel wat talent is voortgevloeit uit het voormalige skatepark van de Veldmuis.

Skaten komt vanuit de kern van jullie bestaan. Er is geen onderscheid, enkel lef, discipline en geduld. Wil je recreatief leren skaten of heb je ambities om ooit Olympisch kampioen te worden?

Elke dag opnieuw evolueer je als skateboarder. Niet enkel op het skatepark, maar ook in sociale kringen.

Wij geven vandaag onze kennis en passie door aan de kids en begeleiden hen op vanuit hun niveau en eigen visie. Dit alles in directe communicatie en opvolging van onze ervaren skateboarding teachers.

Voor wie zich volledig wil focussen op tricks en de basis al onder knie heeft, die kan zich verder gaan verdiepen tijdens het ”Easter Holiday Bootcamp”!

Telkens een mid-week aan skateboarding madness!

Er zijn ook Special Guests! We krijgen telkens bezoek van een Belgisch gesponsored rider!

We blijven niet enkel in Geraardsbergen natuurlijk… We bezoeken verschillende skateparken en vullen skateboarden aan met avontuurlijke rand-activiteiten.

Natuurlijk wordt er ook genoeg gerust tussendoor... Kunst, muziek en stijl zijn een onderdeel van onze wijdse cultuur. Ook hier zullen jullie meer inzicht verwerven in de wonderlijke wereld van skateboarden.

Voeding en drank mogen we zeker niet vergeten! Vers water ten alle tijden en tijdens verschillende aangekondigde dagen wordt de lunch voorzien door Everything Else.

Wij zijn er klaar voor… Jullie ook?

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 200,00

Waar

Organisatie

Skateboard Academy The Hills