Bedank de bestuurders die zich aan de toegelaten snelheid houden door het plaatsen van een Control Cruiser bord

Gepubliceerd op maandag 29 juli 2019 11.42 u.
Bedank chauffeurs die zich houden aan de toegelaten snelheid houden en vraag tot 31 augustus een bord aan van control cruiser.

Iedereen kent ze wel: brokkenpiloten, zondagsrijders, Johnny’s… chauffeurs die onze straten onveilig maken door hun overdreven snelheid. Ook onze stad blijft er helaas niet van gespaard. Maar wat met mensen die zich wél aan de snelheidslimiet houden? Zij krijgen nu een eigen woord: control cruiser. En iedereen krijgt de kans om de control cruisers in hun straat te bedanken. De nieuwe, positieve term kwam er na een onderzoek van de VSV, de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Wil je mee een signaal geven dat overdreven snelheid echt niet kan, hang dan in de maand oktober een bord van control cruiser aan je raam en bedank alle chauffeurs die zich wel aan de toegelaten snelheid houden. Je kan het gratis bord hier aanvragen tot en met 31 augustus 2019. De voorraad is beperkt, vraag dus snel je bord aan. Begin september worden de borden verdeeld.

Je kan ook zelf je eigen gepersonaliseerde affiche maken en deze aan je raam omhoog hangen via https://beloofd.be/personaliseer/snelheid?doelgroep=individu.