Een digipunt in de bibliotheek

Gepubliceerd op donderdag 19 januari 2023 13.50 u.
Heb je vragen over het gebruik van je smartphone, laptop of tablet? Wil je graag meer uitleg over itsme of een andere app? Heb je hulp nodig bij het invullen van online formulieren, het installeren van apps of het aanmaken van een account?

Met al deze vragen kan je vanaf nu terecht bij het digipunt in onze bibliotheek. Een medewerkster van Ligo staat je er met raad en daad bij. De bedoeling is om de digitale vaardigheden te verbeteren voor al wie er nood aan heeft.

Digipunt

Het digipunt is elke dinsdagnamiddag (van 15 tot 17 uur) en donderdagvoormiddag (van 10 tot 12 uur) gratis en vrij consulteerbaar in de bib voor iedereen met een ICT-vraag.

Heb je een vraag waarvoor wat meer privacy vereist is (zoals het online aanvragen van uitkeringen, studiebeurzen, belastingaangiftes…)? Dan kan je een afspraak maken op dinsdag tussen 14 en 15 uur en op donderdag tussen 9 en 10 uur via 054 43 72 30. 

Digipunt is een onderdeel van ‘Digibanken Dender-Zuid’, een door de EU gesteund project van de Vlaamse Overheid ter bevordering van digitale geletterdheid.