Een nieuwe site en een nieuw logo voor de Kunstacademie

Gepubliceerd op woensdag 6 juni 2018 12 u.

In een kunstopleiding verken je niet alleen je eigen talenten, ook een ruimer perspectief ontdekken en met een andere blik naar je eigen leefwereld kunnen kijken, is wat de Kunstacademie beoogt. “De enige echte reis is niet naar nieuwe landschappen trekken, maar met andere ogen kijken,” schrijft Proust. Daarop baseerde de Kunstacademie zich voor het nieuwe logo, waarin je wisselende perspectieven ontdekt.

Als je naar het logo kijkt, schuift het ene moment het woord Geraardsbergen naar voor en het andere moment het woord Kunstacademie. Probeer het zelf en bekijk het logo op onze nieuwe website, want naar aanleiding van het nieuwe decreet voor DKO hertekende de Kunstacademie van Geraardsbergen niet alleen het cursusaanbod maar ontwikkelden we ook een nieuw logo en een nieuwe site. 

Op 1 september 2018 starten alle Vlaamse Academies Deeltijds Kunstonderwijs in een vernieuwde structuur. Leerlingen van alle leeftijden hebben dan nog meer mogelijkheden om een persoonlijk traject te kiezen op basis van hun artistieke dromen. Alle informatie daarover vind je op de nieuwe site.