Geraardsbergen renoveert!

Renovatie van je woning is een opdracht waar nogal wat mensen tegenop zien. Nochtans verhogen renovatiewerken het comfort en de waarde van je woning, en kan je bovendien heel wat energie – en dus ook euro’s! – besparen.

Provincie Oost-Vlaanderen wil particuliere woningeigenaars een helpende hand reiken om te BENOveren. Beter renoveren dus, met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.

We tekenden samen met het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen een traject uit om renovatie te stimuleren in Geraardsbergen. Als eigenaar van een woning in onze stad, ontvang kan je hierdoor gratis renovatieadvies aan huis krijgen. Een deskundige van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen maakt dan samen met jou de huidige staat van je woning op, en stelt een stappenplan voor om je woning klaar te maken voor de toekomst. Wat zijn voor jouw woning duurzame en betaalbare oplossingen op vlak van isolatie, verwarming, ventilatie enz.?

Na het bezoek ontvang je een uitgebreid adviesverslag met alle informatie op maat van jouw woning. Als je dit wenst, kan je vervolgens ook gratis deskundige begeleiding krijgen. Onze vakspecialist zoekt naar aannemers, vraagt voor jou offertes op en is thuis in het aanvragen van premies. Door met vele buurtbewoners tegelijk te renoveren, kan je in sommige gevallen zelfs van goedkopere prijzen genieten.

Hoe aanvragen

Interesse?

Maak nu via deze link je afspraak voor gratis renovatieadvies aan huis.

Meer info

Geraardsbergen renoveert! is een project van het lokaal bestuur Geraardsbergen i.s.m. het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen en i.s.m. Fluvius, elektriciteitsnetbeheerder

Het project loopt tot de zomer van 2023.