Giesbaargse Jeugd organiseert opnieuw talentenjacht

Gepubliceerd op vrijdag 27 januari 2023 11.45 u.
Op zaterdag 4 februari 2023 organiseert de Giesbaargse Jeugd zijn jaarlijkse talentenjacht. Jonge inwonertjes tussen 6 en 12 jaar kunnen die dag gratis hun talenten ontdekken bij tal van lokale handelaars en organisaties.

Proeven van een job bij de politie of de brandweer. Of leren fietsen herstellen, dansen of als verkoper werken in een winkel. Het zijn maar een paar mogelijkheden uit het uitgebreide aanbod. De beschikbare vrije plaatsjes kan je raadplegen op www.geraardsbergen.be/talentenjacht.

“Jonge kinderen weten nog niet altijd waar hun interesses en talenten liggen. Onze talentenjacht helpt hen daar op een speelse, ongedwongen manier bij. Het kennen van je talenten is een belangrijke stap in het maken van een goede studiekeuze, het doorlopen van een succesvolle schoolcarrière, het halen van een diploma en het vinden van een geschikte job. Dat zoveel lokale handelaars en organisaties ons tijdens de talentenjacht willen helpen om jongeren die kans te bieden is dan ook hartverwarmend”, zegt schepen van Jeugd Fernand Van Trimpont.