Indienen nieuwe projecten bij streekmotor23 kan tot 17 november 2020

Gepubliceerd op donderdag 9 juli 2020 11.39 u.
Grijp je kans, zet je projectidee met focus op mens of omgeving op papier en Streekmotor23 helpt je op weg.

De impact van de coronacrisis is groot, ook voor de initiatieven waar Streekmotor23 naar op zoek is. Sommige projecten met vrijwilligers staan on hold, andere herzien hun werking om beter te kunnen inspelen op het ‘nieuwe normaal’. De nood om mens en omgeving in de buurt sterker met elkaar te verbinden, is door de crisis aangescherpt.

Streekmotor23 ondersteunt als streekfonds projecten die inspelen op de noden en uitdagingen van mens en omgeving. Initiatieven uit 22 gemeenten in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek kunnen tot 17 november als project ingediend worden door burgers, verenigingen, vzw’s, scholen, jeugdverenigingen of vennootschappen.

Geselecteerde projecten houden een crowdfundingcampagne op het Streekmotor23-platform en krijgen hierin begeleiding van Streekmotor23. Het opgehaalde budget wordt verdubbeld met maximum 5.000 euro. Wellicht is dat een duw in de rug die ook jouw project goed kan gebruiken. Teken nu in voor de projectoproep 2020 en neem een vliegende start!

Op woensdag 30 september (Ronse) en dinsdag 13 oktober (Vlierzele) van 19 tot 21 uur zijn er twee info-avonden over deze projectoproep. Gratis inschrijven kan via deze link

Negentien verenigingen, buurtcomités en scholen kregen in de regio de afgelopen vier jaar op deze manier al de steun van Streekmotor23.

Mens en omgeving verbinden

Is ook jouw lokale project erop gericht om mens en omgeving met elkaar te verbinden? Wil je ook een maatschappelijke nood aanpakken die mens en omgeving linkt ?

Waar wacht je dus nog op? Tot 17 november 2020 kan je intekenen op de projectoproep van 2020.