Jobstudenten gezocht voor de dienst Logistiek, Personeelsdienst en BKO De Speeldoos

Gepubliceerd op woensdag 12 januari 2022 11.22 u.
Het lokaal bestuur is op zoek naar jobstudenten voor de Buitenschoolse Kinderopvang 'De Speeldoos', de dienst Personeel & Organisatie en de dienst Logistiek. Kandidaturen kunnen tot en met 28 februari 2022 worden ingediend.

Jobstudenten bij de dienst Logistiek

Tijdens de maanden juli, augustus en september 2022 zullen jobstudenten worden aangeworven bij de dienst Logistiek (steun bij evenementen/onderhoud stadscentrum, opruimen sluikstorten, e.d.) van het Technisch departement.

Voorwaarden om in aanmerking te komen bij de dienst Logistiek:· 

  • ten minste 18 jaar zijn in 2022 
  • flexibel zijn (avond- en weekendwerk)
  • niet ingeschreven zijn bij de RVA (dit kan pas gebeuren nà het vakantiewerk - een verklaring op eer zal moeten ondertekend worden).· 

Gelieve duidelijk te vermelden voor welke periode je solliciteert.

De kandidaturen moeten, ten laatste op 28 februari 2022, verstuurd worden naar personeelsdienst@geraardsbergen.Be of per post naar het College van Burgemeester en Schepenen, t.a.v. de Personeelsdienst, administratief centrum, Weverijstraat 20, 9500 Geraardsbergen.

Info: Personeelsdienst: 054 43 20 62, personeelsdienst@geraardsbergen.be

Jobstudent bij de dienst Personeel & Organisatie van Lokaal Bestuur Geraardsbergen

We zijn op zoek naar een jobstudent voor de zomervakantie van 2022 (juli en/of augustus) bij de dienst Personeel & Organisatie. Voorkennis over personeelszaken is geen must. Je moet vooral iemand zijn die zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Een goed gevoel voor humor en stralende lach is uiteraard een pluspunt.

Voorwaarden om in aanmerking te komen zijn:

  • ten minste 18 jaar zijn in 2022
  • niet ingeschreven zijn bij de RVA (dit kan pas gebeuren nà het vakantiewerk – een verklaring op eer zal moeten ondertekend worden)

De selectie zal gebeuren op basis van een sollicitatiegesprek dat zal doorgaan in de week van 21 maart 2022.

De kandidaturen moeten ten laatste op 28 februari 2022 verstuurd worden naar personeelsdienst@geraardsbergen.be met als onderwerp: ‘jobstudent P&O 2022’.

We ontvangen graag een korte CV en een motivatiebrief.

Voor meer inlichtingen: 054 43 20 12, personeeldienst@geraardsbergen.be

De buitenschoolse Kinderopvang ‘De Speeldoos’ zoekt jobstudenten voor de paas-, zomer-, herfst – en kerstvakantie.

Tijdens de paas-, zomer-, herfst en kerstvakantie zal de Buitenschoolse Kinderopvang ‘De Speeldoos’ (Kampstraat 13, Onkerzele) jobstudenten tewerkstellen, voor het begeleiden en animeren van de kinderen.

Voorwaarden om in aanmerking te komen:· 

  • ten minste 18 jaar zijn in 2022· 
  • niet ingeschreven zijn bij de RVA (dit kan pas gebeuren nà het vakantiewerk - een verklaring op eer zal moeten ondertekend worden).

Om aan de regelgeving van Kind en Gezin te voldoen, wordt de voorkeur gegeven aan kandidaten die de studierichting 'Kinderzorg', 'Sociaal-Technische Wetenschappen', ‘Jeugd- en gehandicaptenzorg’, ‘Gezondheids- en welzijnswetenschappen', 'Kleuter- of lager onderwijs' volgen of gevolgd hebben.

Gelieve duidelijk te vermelden voor welke schoolvakantie(s) of periode je solliciteert en welke periode je niet beschikbaar bent. 

De kandidaturen moeten, ten laatste op 28 februari 2022, verstuurd worden naar personeelsdienst@geraardsbergen.be of per post naar het College van Burgemeester en Schepenen, t.a.v. de Personeelsdienst, administratief centrum, Weverijstraat 20, 9500 Geraardsbergen.

Info: Personeelsdienst: 054 43 20 62, personeelsdienst@geraardsbergen.be