Nieuw en spannend: online inschrijven voor de Kunstacademie!

Gepubliceerd op maandag 9 maart 2020 9.13 u.
Ook zin om volgend schooljaar naar de Kunstacademie te komen? Vanaf zaterdag 13 juni 2020 om 9 uur kun je online inschrijven voor een cursus van volgend schooljaar (2020-2021). Telefonische ondersteuning en een helpdesk in de Kunstacademie tonen je hoe je het aanpakt.

(Her)inschrijven voor volgend schooljaar zal online kunnen vanaf zaterdag 13 juni om 9 uur. Natuurlijk kun je ook nog inschrijven in de gebouwen van de Kunstacademie met ondersteuning van het secretariaat. Dat kan vanaf maandag 15 juni om 14 uur of na afspraak. Er is geen eerste inschrijfdag meer op zondag.

Concrete informatie over het inschrijven volgt begin mei 2020 via FB, deze site en de media.
Voor nieuwe leerlingen zal er informatie zijn via FB, deze site, brochure en de media. Zij kunnen terecht op het secretariaat (054 43 42 41) voor telefonische ondersteuning en aan de balie van de Kunstacademie (Grotestraat 20A, Geraardsbergen).

Leerlingen die herinschrijven zullen al na de paasvakantie info krijgen van hun leerkrachten over de keuzevakken waaruit ze volgend jaar kunnen kiezen en hoe ze het het online inschrijven best aanpakken. Ouders zullen via mail geïnformeerd worden over de keuzevakken en het mogelijke vervolgtraject van hun kind en kunnen voor info en hulp terecht bij leerkrachten, secretariaat en balie.

MEER INFO
begin mei 2020
kunstacademie@geraardsbergen.be
054 43 42 41