Online-lessen blijven de basis van de lessen tot eind juni 2020

Gepubliceerd op donderdag 14 mei 2020 12.05 u.
We blijven online lesgeven tot eind juni. Er zijn wel al een paar mogelijkheden vanaf 25 mei. Lees hier wat al kan in de Kunstacademie, op basis van de info die we hebben op 14 mei 2020.
Dit zijn een aantal concrete richtlijnen voor de Kunstacademie.

Online-lessen en digitale communicatie blijven de basis van de lessen tot eind juni. Alleen als de les van cruciaal belang is voor het voortstuderen van de leerling is een individuele fysieke les in de gebouwen mogelijk. Dit kan alleen op afspraak.

Vanaf 25 MEI kan er individueel (1 leraar met 1 leerling) in de Kunstacademie lesgegeven worden aan leerlingen die zich voorbereiden op een toelatingsproef voor een kunstopleiding in het hoger onderwijs. Verder kunnen leerlingen materialen ophalen of instrumenten laten stemmen of herstellen. Wie hiervoor in aanmerking komt, zal gecontacteerd worden door de leerkracht.

Vanaf 8 JUNI kan er individueel (1 leraar met 1 leerling) lesgegeven worden in de Kunstacademie aan een leerling voor wie de les van cruciaal belang is voor zijn/haar toekomst. Dit kan alleen op afspraak. Wie hiervoor in aanmerking komt, zal gecontacteerd worden door de leerkracht. Als de les op afstand (online) kan gegeven worden, kiezen we uit veiligheidsoverwegingen daarvoor.

Dit is een vertaling van de regelgeving zoals we die nu op 14 MEI 2020 kennen. Als er meer informatie of een versoepeling volgt, krijgt u opnieuw bericht van de Kunstacademie.

We zien elkaar online!