Onderwijsinspectie online op bezoek in Kunstacademie

Gepubliceerd op woensdag 16 december 2020 9 u.
De onderwijsinspectie voerde eind november 2020 een verkennend onderzoek uit in de Kunstacademie. Ouders, leerlingen en leerkrachten werden online gevraagd om een enquête in te vullen en het beleid werd doorgelicht via de analyse van documenten en verschillende online gesprekken.

Het verslag van het verkennend onderzoek van de onderwijsinspectie was positief. Het is een bevestiging dat de dagelijkse inzet van het hele schoolteam van de Kunstacademie loont. Je kunt het verslag hier lezen.

Onder andere deze onderwerpen werden doorgelicht en positief bevonden: de omslag naar digitaal lesgeven in maart 2020, de kwaliteit van de evaluaties, de communicatie met alle betrokkenen van de Kunstacademie. De onderwijsinspectie bracht ook uitdagingen voor de Kunstacademie in kaart. Die pakken we in de toekomst aan om de werking verder uit te bouwen en te stroomlijnen.

De Kunstacademie bedankt alle ouders, leerlingen en leerkrachten die de enquête ingevuld hebben. 

MEER INFO: kunstacademie@geraardsbergen.be

FOTO: onze leerlingen zitten niet stil. De Facebook-pagina 'Kunstacademie Geraardsbergen' is een digitaal podium waarop onze leerlingen via filmpjes en foto's tonen wat ze dit trimester leerden. Luister op FB welk liedje deze beginnende muzikanten en hun klasgenoten spelen...