Selectieprocedure voor maatschappelijk werker (B1-B2-B3) in contractueel verband voor bepaalde en onbepaalde duur

Gepubliceerd op dinsdag 10 mei 2022 13.21 u.
Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor maatschappelijk werker (B1-B2-B3) in contractueel verband en voor bepaalde en onbepaalde duur.

Lokaal Bestuur Geraardsbergen streeft naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven, leren, wonen en werken, dit met extra aandacht voor kwetsbare groepen.

Ben je sociaal geëngageerd, werk je graag met mensen en heb je een groot inlevingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie:

Als maatschappelijk werker begeleid je mensen om (weer) actief deel te nemen aan de samenleving. Je coacht ze bij het oplossen van hun problemen. Als je graag met mensen werkt en voeling hebt met kwetsbare gezinnen, kinderen en jongeren, mensen met een beperking en bejaarden, dan zal je veel voldoening halen uit deze job en is maatschappelijke dienstverlening iets voor jou.

Jouw profiel:

  • Je hebt een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of daarmee gelijkgesteld of een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of daarmee gelijkgesteld* - Onder gelijkgesteld wordt verstaan het diploma van maatschappelijk assistent van voor de invoering van de BAMA-structuur (d.i. van voor het academiejaar 2004-2005) of het diploma van sociaal verpleegkundige van voor de BAMA-structuur (d.i. van voor het academiejaar 2004-2005).
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Relevante werkervaring is een troef.
  • Je bent creatief, ondernemend, besluitvaardig en kan resultaatgericht werken.

Ben je laatstejaarsstudent, dan word je toegelaten tot de selectieprocedure mits het voorleggen van een studiebewijs en een verklaring van deelname aan de eindexamens binnen een termijn van maximum 5 maanden. Uiterlijk op datum van de aanstelling lever je het bewijs dat je aan de diplomavereiste voldoen.

Ons aanbod:

  • Een uitdagende functie in een dienstverlenende organisatie waarin je je talenten kan benutten én ontwikkelen.
  • Het aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen 2611,44 euro en 4400,19 euro afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit
  • Jouw loon wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, eindejaarspremie en tweede pensioenpijler.
  • De werkregeling biedt mogelijkheden voor een goede work-life balance.

Interesse?

De kandidaturen moeten, vergezeld van een CV, een kopie van het vereiste diploma, een kopie van het rijbewijs en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maand), ten laatste op 5 augustus 2022, per post verzonden worden naar het vast bureau, administratief centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen of per mail naar werving@geraardsbergen.be.

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure: Carine Polfliet, tel. 054 43 56 14, werving@geraardsbergen.be

Op basis van de selectieprocedure zal een wervingsreserve voor drie jaar worden aangelegd. De selectieproeven zullen doorgaan op maandag 29 augustus (schriftelijk deel) en op vrijdag 23 september (praktisch en mondeling deel).

Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.