Lokaal Bestuur Geraardsbergen blijft op afspraak werken mét twee open momenten bij dienst Bevolking

Gepubliceerd op maandag 13 juni 2022 8.16 u.
Lokaal Bestuur Geraardsbergen blijft op afspraak werken. Ook de twee open momenten bij onze dienst Bevolking blijven behouden: op maandag- en donderdagvoormiddag van 8.30 tot 12.30 uur.

Door te werken op afspraak wordt de lokettijd beperkt. Onze diensten kunnen je afspraak voorbereiden en je sneller verder helpen. 

2 open momenten

Toch komen sommige burgers liever langs zonder afspraak. Dat kan enkel bij de dienst Bevolking tijdens de twee open momenten. Wie een kids-ID of een rijbewijs aanvraagt, een identiteitskaart komt ophalen, een orgaandonatie registreert… kan kiezen: online een afspraak maken of zonder afspraak langskomen tijdens één van de twee open momenten:

- elke maandag van 8.30 tot 12.30 uur
- elke donderdag van 8.30 tot 12.30 uur

Hou wel rekening met eventuele wachtrijen als je zonder afspraak langskomt.

Buiten de twee open momenten blijft ook de dienst Bevolking op afspraak werken. Weet dat je ook elke donderdagavond van 16.30 tot 19.30 uur een afspraak kunt boeken bij deze dienst. Op die manier vind je altijd een afspraakmogelijkheid, ook als je overdag aan het werk bent.

Andere dienstverlening op afspraak blijft

De andere diensten, inclusief de loketdiensten “Vreemdelingenzaken” en “Burgerlijke stand”, blijven wel enkel op afspraak werken.

Een afspraak boek je hier snel en makkelijk.