Selectieprocedure voor hulpkok (D1-D2-D3) in contractueel verband voor onbepaalde duur

Gepubliceerd op dinsdag 21 juni 2022 9.45 u.
Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor de invulling van één voltijdse betrekking van hulpkok (D1-D2-D3) in contractueel verband en voor onbepaalde duur.

De hulpkok werkt onder de leiding van de productieverantwoordelijke en van de koks. Hij/zij zorgt voor het aanbieden van aangepaste, lekkere, gezonde en afwisselende maaltijden voor de gebruikers in samenwerking met de koks en de productieverantwoordelijke. Hij/zij ondersteunt de productieverantwoordelijke bij de voorbereiding, bereiding en verdeling van de maaltijden.

Jouw profiel:

Kandidaten zijn in het bezit zijn van een diploma of getuigschrift gerelateerd aan ‘hotel, keuken, restaurant of voeding’ of hebben minimaal 3 jaar relevante ervaring en bezitten een grondige technische kennis van koken in grootkeuken en van HACCP. Bovendien zijn cliëntgerichtheid, zin voor orde en hygiëne, stressbestendigheid en een correcte omgang met collega's onontbeerlijk.

Op basis van de selectieprocedure, die zal doorgaan op 26 juli 2022, zal een wervingsreserve voor drie jaar worden aangelegd.

Aanbod: 

Het minimum bruto maandsalaris bedraagt 2.088,65 euro en wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, eindejaarspremie en tweede pensioenpijler. 

Solliciteren:

De kandidaturen moeten, vergezeld van een CV, een kopie van het vereiste diploma of getuigschrift (of een bewijs van relevante ervaring) en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maand), ten laatste op 11 juli 2022, per post verzonden worden naar het vast bureau, administratief centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen of per mail naar werving@geraardsbergen.be

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure: Carine Polfliet, tel. 054 43 56 14, werving@geraardsbergen.be

Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.