Opening kunstroute biZAR 28 juni 2020

Gepubliceerd op vrijdag 19 juni 2020 10.28 u.
De kunstroute biZAR 2020 opent op 28 juni opnieuw de deuren voor kunstminnende wandelaars. Naast de permanent tentoongestelde kunstwerken kunnen er tot eind september twintig nieuw toegevoegde installaties ontdekt worden.

Zarlardinge wordt gekenmerkt door een kleine dorpskom met daarrond een agrarisch landschap omheind door populieren en knotwilgen. De combinatie van kunst op verschillende locaties, landelijke paden, veldwegjes en verrassende vergezichten zorgt voor een unieke wandelervaring.

De biZAR route is een wandelroute die het hele jaar door vrij kan gewandeld worden. Tijdens de wandeling ontdek je een reeks permanent tentoongestelde werken. Tweejaarlijks worden er een aantal tijdelijke installaties aan toegevoegd. Vanaf 28 juni tot eind september 2020 kunnen er zo'n 20 nieuw toegevoegde kunstwerken bezocht worden.

De kunstroute is 4 kilometer lang met een bijkomende wandellus van 3 kilometer en start aan de kerk. De folders met plannetje zijn gratis te verkrijgen achteraan in de kerk, in de lokale horecazaken van Zarlardinge, en in het Toeristisch Infokantoor op de Markt in Geraardsbergen.

Meer info: https://www.facebook.com/biZAR2020/