workshop ouders in spé

Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2019 18 u.
Een eerste kindje: een nieuw inspirerend, intens en liefdevol hoofdstuk breekt aan.

Je doet alles voor een eerste keer en het is volkomen normaal dat je je heel vaak de vraag zult stellen 'doe ik het goed'. Voor iedere ouder is de prenatale periode immers een zoektocht.

Wil je graag als toekomstige ouder workshops volgen ter voorbereiding van de komst van jouw baby. Dan kan je vanaf september terecht in het Huis van het kind Geraardsbergen. In een 3-delige reeks gaan we samen op weg om de komst van jouw kleine spruit zo optimaal mogelijk voor te bereiden. 

We bieden aan: 

- workshop Yoga en relaxatie 

Tijdens de zwangerschap moet je heel wat regelen en kan de drukte je overvallen. De workshop yoga en relaxatie helpt jou even te ontspannen samen met je partner. Om je al wat te helpen bij de bevalling , komen er ook wat ademhalingsoefeningen aan bod. 

9 september om 19u

18 november om 18u

9 december om 19u

- workshop baby-uitzet

De keuze voor baby-benodigdheden is oneindig. We geven je een overzicht van de echt noodzakelijke zaken om in de basisbehoeften van de baby te voorzien. De keuze tussen fles- of borstvoeding zal ook aan bod komen. 

14 oktober om 18u

18 november om 19u

- workshop babycare

Leer en ontdek wat nodig is voor de verzorging van je kersverse baby! Je krijgt tips over hoe alles in zijn werk gaat en wat je kan gebruiken om je te helpen. 

9 september om 18u

14 oktober om 19u

9 december om 18u