Recyclageparken blijven open en afvalinzameling gaat door

Gepubliceerd op dinsdag 3 november 2020 7.46 u.
De ILvA-recyclageparken blijven de komende dagen open volgens de normale openingsuren. Ook de afvalinzameling zal doorgaan volgens de afvalkalender. ILvA zal deze aanpak wel dagelijks evalueren.

De recyclageparken bevinden zich buiten, zodat er voldoende afstand bewaard kan worden. ILvA vraagt bezoekers wel om de algemene voorzorgsmaatregelen te respecteren, zoals het verplicht dragen van een mondmasker en het beperken van het aantal bezoekers.

Het is dus onnodig om snel nog een bezoek aan het recyclagepark te organiseren, aangezien de parken toegankelijk blijven. Indien een bezoek aan het recyclagepark kan uitgesteld worden, wordt aangeraden dit ook te doen. Alleen zo beperken we samen het risico op besmetting van medewerkers en bezoekers.

Wat de inzameling aan huis betreft, wil ILvA de dienstverlening zo goed mogelijk organiseren, maar deze aanpak zal dagelijks geëvalueerd worden op basis van de beschikbaarheid van het personeel. Indien nodig, heeft ILvA een plan rond de prioritaire aanpak van de verschillende afvalfracties.

ILvA communiceert eventuele wijzigingen steeds op haar communicatiekanalen:

- website: http://www.ilva.be/

- Facebook: https://www.facebook.com/ilva.afval

Bron tekst en foto: ILvA