Selectieprocedure Administratief Medewerker (C1-C2-C3) in contractueel verband en voor bepaalde duur

Gepubliceerd op dinsdag 10 juli 2018 11.30 u.
Het stadsbestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor administratief medewerker (C1-C2-C3) in contractueel verband en voor bepaalde duur.

Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een voltijdse administratieve kracht die de dienst evenementen tijdelijk (één jaar) kan versterken.

Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de evenementencel en fungeert als eerste aanspreekpunt voor wijkcomités, dorpsraden, evenementen-bureaus die op het grondgebied van de stad activiteiten wensen te organiseren.

Je zorgt voor de verwerking van de evenementenaanvragen. Dit omvat onder meer:

  • - het inwinnen en verzamelen van het advies van verschillende interne en externe diensten zoals de dienst milieu, logistiek, de brandweer, de politie,
  • - het voorleggen van het dossier (aanvraag en adviezen) aan het college van burgemeester en schepenen,
  • - het opvolgen naar de aanvrager toe van de adviezen, materialen en andere.

Kandidaten zijn in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs.

Het minimum bruto maandsalaris bedraagt 1890 euro en wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques (6 EUR), tussenkomst woon-werkverkeer openbaar vervoer, fietsvergoeding, eindejaarspremie en tweede pensioenpijler.

De werkregeling biedt mogelijkheden voor een goede work-life balance.

Op basis van de selectieprocedure, die zal doorgaan op dinsdag 31 juli aanstaande, zal een wervingsreserve voor één jaar worden aangelegd.

De kandidaturen moeten, vergezeld van een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maand) en een kopie van het vereiste diploma uiterlijk 25 juli 2018 per post verstuurd worden aan het college van burgemeester en schepenen, Weverijstraat 20, 9500 Geraardsbergen of per mail aan werving@geraardsbergen.be

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure : Carine Polfliet, tel. 054/ 43 56 14, carine.polfliet@geraardsbergen.be, www.geraardsbergen.be

Het stadsbestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.