Selectieprocedure deskundige financiën (B1-B2-B3) in contractueel verband

Gepubliceerd op donderdag 1 april 2021 13.31 u.
Het Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor een deskundige financiën (B1-B2-B3) in voltijds contractueel verband.

Functie

Als deskundige financiën sta je in voor het opmaken van de boekhouding, het meerjarenplan, de aanpassing van het meerjarenplan, verrichtingen met betrekking tot fiscale en niet-fiscale ontvangsten en alle andere financiële aangelegenheden.

  • Je voert boekhoudkundige controles uit en staat in voor de opmaak van het meerjarenplan en de jaarrekening i.s.m. de financieel directeur en de betrokken diensten van het lokaal bestuur.
  • Je staat in voor de interne communicatie binnen deze afdeling alsook met de collega’s van andere afdelingen en diensten alsook een open externe communicatie naar de burger en andere belanghebbenden.
  • Je verzorgt ook administratieve ondersteuning aan de financiële dienst alsook stimuleer en motiveer je collega’s.

Profiel:

  • Je bent in het bezit van minimum een bachelordiploma (of hiermee gelijkgesteld), bij voorkeur in een economische/financiële richting.
  • Je hebt een goede kennis van dubbele, budgettaire en analytische boekhouding.
  • Je hebt een zeer goede kennis van BTW-regelgeving.
  • Je werkt planmatig en respecteert deadlines.
  • Je hebt een analytisch denkvermogen.
  • Je bent proactief en positief ingesteld.
  • Je hebt zin voor initiatief en je bent oplossingsgericht.

Op basis van de selectieprocedure zal een wervingsreserve voor drie jaar worden aangelegd. Het minimum bruto jaarsalaris bedraagt 30.119,3 euro (2.509,94 euro per maand) en wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques (7,36 euro), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, vergoeding openbaar vervoer en eindejaarspremie.

De kandidaturen moeten, vergezeld van een CV, een kopie van het vereiste diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maanden), ten laatste op 27 april 2021, er aangetekende post worden verzonden naar het college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen of per mail aan personeelsdienst@geraardsbergen.be worden verzonden.

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure : Ellen Herregods, 054 43 20 03, ellen.herregods@geraardsbergen.be, personeelsdienst@geraardsbergen.be.


Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Ontdek hier het overzicht.