Selectieprocedure voor chauffeur (E1-E2-E3) in contractueel verband en voor onbepaalde duur

Gepubliceerd op woensdag 22 juli 2020 12.20 u.
Het Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor de invulling van één betrekking van chauffeur (E1-E2-E3) bij de dienst Catering in voltijds contractueel verband en voor onbepaalde duur.

De dienst Catering zorgt voor het maken en bezorgen van verse maaltijden.

Als chauffeur sta je in voor:

- een vlotte bedeling van de benodigde middelen door een correct transport van grondstoffen, levensmiddelen, maaltijden en onderhoudsproducten;

- een correct onderhoud en gebruik van de bestelwagen;

- het opnemen van een gevarieerd takenpakket binnen de dienst Catering zoals hulp bij de afwas, onderhoud van de keuken.

Kandidaten zijn in het bezit van een rijbewijs B.

Op basis van de selectieprocedure zal een wervingsreserve voor drie jaar worden aangelegd.

Het minimum bruto maandsalaris bedraagt 1922,35 euro en wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques (7,36 euro), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, eindejaarspremie en tweede pensioenpijler.

Stuur je kandidatuur, vergezeld van een CV, een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maand) en een kopie van je rijbewijs, per aangetekend schrijven ten laatste op 31 augustus 2020, naar de voorzitter van het vast bureau, Administratief Centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen.

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure : Carine Polfliet, 054 43 56 14, werving@geraardsbergen.be of carine.polfliet@geraardsbergen.be,

Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.