Selectieprocedure voor deskundige patrimonium in contractueel verband en voor onbepaalde duur

Gepubliceerd op dinsdag 30 maart 2021 9.46 u.
Het Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor een deskundige patrimonium (B1-B2-B3) in voltijds contractueel verband. Als deskundige patrimonium bouw je mee aan het woon-, leef- & werkomgevingsbeleid van onze stad.

Jouw belangrijkste uitdagingen:

  • Je werkt mee aan het beleid omtrent het patrimonium. Daarnaast breng je potentieel vastgoed in kaart dat in aanmerking kan komen ter ondersteuning van de gemeentelijke projecten.
  • Je registreert en inventariseert gegevens en handelt deze administratief af.
  • Je treedt op als projectleider voor bouw-, erfgoed- en renovatiedossiers met de klemtoon op technische werken.
  • Je volgt deze projecten op met externe studiebureaus/aannemers.
  • Je volgt de wetgeving op m.b.t. het vastgoed- en contractbeheer, vertaalt deze in interne richtlijnen en procedures en kijkt toe op de correcte toepassing ervan.

Op basis van de selectieprocedure zal een wervingsreserve voor drie jaar worden aangelegd.

Het minimum bruto jaarsalaris bedraagt 30.119,3 euro (2.509,94 euro per maand) en wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques (7,36 euro), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, vergoeding openbaar vervoer en eindejaarspremie.


De kandidaturen moeten, vergezeld van een CV, een kopie van het vereiste diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maanden), ten laatste op 27 april 2021, er aangetekende post worden verzonden naar het college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen of per mail aan personeelsdienst@geraardsbergen.be worden verzonden.

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure : Ellen Herregods, 054 43 20 03, ellen.herregods@geraardsbergen.be, personeelsdienst@geraardsbergen.be,

Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Ontdek hier het overzicht.