Selectieprocedure voor kok-productieverantwoordelijke (C1-C2-C3) in contractueel verband voor onbepaalde duur

Gepubliceerd op maandag 11 oktober 2021 9.29 u.
Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor de invulling van één voltijdse betrekking van kok-productieverantwoordelijke (C1-C2-C3) in contractueel verband voor onbepaalde duur.

De kok-productieverantwoordelijke werkt onder de leiding van het diensthoofd catering. Hij/zij zorgt voor het aanbieden van kwaliteitsvolle maaltijden en evenwichtige voeding aan de bewoners van onze woonzorgcentra. Hij/zij staat in voor een vlotte werking en organisatie van de keuken volgens de procedures van de instelling. In samenwerking met de kok coacht en helpt hij/zij de keukenmedewerkers.

Kandidaten zijn in het bezit zijn van

  • een diploma restauranthouder
  • of van een getuigschrift kok behaald in het secundair onderwijs in TSO, BSO, volwassenenonderwijs CVO of een andere erkende opleidingsverstrekker.

Op basis van de selectieprocedure zal een wervingsreserve voor drie jaar worden aangelegd.

Het minimum bruto maandsalaris bedraagt 2005,17 euro en wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, eindejaarspremie en tweede pensioenpijler.

De kandidaturen moeten, vergezeld van een CV, een kopie van het vereiste diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maand), ten laatste op 15 november 2021, per post verzonden worden naar het vast bureau, administratief centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen of per mail naar werving@geraardsbergen.be

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure : Carine Polfliet, tel. 054 43 56 14, werving@geraardsbergen.be

Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.