Selectieprocedure voor technisch beamte-poetsvrouw/poetsman (E1-E2-E3) in contractueel verband voor onbepaalde duur

Gepubliceerd op dinsdag 20 september 2022 14.19 u.
Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor technisch beambte-poetsvrouw/poetsman (E1-E2-E3) in contractueel verband en voor onbepaalde duur.

De poetsdienst draagt zorg voor de netheid en de hygiëne van de gebouwen van het lokaal bestuur.

Binnen de ouderenzorg staat de poetsvrouw/poetsman met deze zorg mee in voor een aangename leefomgeving voor alle bewoners van de woonzorgcentra.

Op basis van de selectieprocedure zal een wervingsreserve voor drie jaar worden aangelegd.

Het minimum bruto maandsalaris bedraagt 2122,43 euro en wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques (7,36 euro), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, vergoeding openbaar vervoer, eindejaarspremie en tweede pensioenpijler.

De kandidaturen moeten, vergezeld van een CV en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maanden), ten laatste op 10 oktober 2022, per post worden verzonden naar het college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen of per mail aan werving@geraardsbergen.be 

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure : Carine Polfliet, 054 43 56 14, carine.polfliet@geraardsbergen.be, werving@geraardsbergen.be,

Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Ontdek hier het overzicht.