Stickerzoekactie Plak-Je-Plaatje

Gepubliceerd op woensdag 1 augustus 2018 10.37 u.
U kent ongetwijfeld het succes van de stickerboeken zoals Panini waarbij u alle plaatjes hoort te verzamelen om uw boek volledig te maken. In deze trend organiseert de stad een stickerzoektocht op zondag 26 augustus tussen 13u30 en 16u30.

Naar jaarlijkse traditie zal eind augustus de zomerkermis in het centrum opnieuw doorgaan. Op 26 augustus kan je genieten van de stoet van de Processie van Plaisance door de straten van het centrum, kermismolens op het Stationsplein, tal van optredens op de Markt en nieuw dit jaar een stickerzoektocht!

 

Gezinnen kunnen tussen 13u30 en 16u30 via een stickerboekje op zoektocht gaan in het stadscentrum naar verschillende plaatjes van bedrijven en verenigingen. Deze boekjes worden zondagmorgen voor de Processie verdeeld in de straten of kunnen afgehaald worden in het Visit kantoor op de Markt. De zoektocht staat in het teken van 950 jaar Keure en zal jong en oud via raadsels langs leuke plaatsen in het centrum leiden. Op deze verschillende locaties zal je iemand vinden die jou een sticker geeft om je verzameling compleet te maken.

 

Als je alle plaatjes hebt verzameld kan je met jouw stickerboekje naar het Visit kantoor op de Markt om je prijs op te halen. Een goodiebag met leuke hebbedingen gesponsord door de deelnemende bedrijven en verenigingen.