Succesvol communiceren in digitale tijden, ook uw zaak!

Gratis workshop van een waaier aan communicatiekanalen naar een gestructureerd communicatieplan. 

Op maandag 14 oktober 2019 om 19u30 in de Spiraal, Zakkaai 29 te Geraardsbergen organiseren Unizo Geraardsbergen en Lokaal Bestuur Geraardsbergen een informatiesessie voor alle lokale ondernemers en dit met de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Spreker
Eric Goubin is wetenschappelijk medewerker bij Kortom en hoofdlector, senior onderzoeker aan de Thomas More Hogeschool. Hij was achtereenvolgens journalist, communicatiecoördinator, docent, opleidingshoofd en onderzoeksdirecteur en stond aan de wief van het kenniscentrum Memori.

Inhoud workshop
We geven inzicht in de waaier aan communicatiekanalen en hun opportuniteiten zoals sociale mediakanalen, website, online adverteren, apps, ... . Maar ook mondelinge en gedrukte communicatie blijven waardevol. We reiken experise aan hoe men voor het eigen bedrijf communicatie ontwikkelt, aangepast aan het hedendaagse digitale tijdperk.

Inhoud speeddate
Ben je op zoek naar een lokale expert die je kan helpen bij jouw communicatieplan? In deze speeddate maak je kennis met enkele lokale spelers.

Inschrijven voor 10 oktober 2019 via dit formulier.

Kostprijs

Gratis