Kunstkrak

Kunstkrak vzw wil de belangstelling voor de verschillende kunstdisciplines en expressiemiddelen stimuleren en ze voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk maken. Naast het organiseren van eigen activiteiten wil Kunstkrak ook de deelname bevorderden aan activiteiten georganiseerd door derden.

Kunstkrak v.z.w. is een vereniging van leerkrachten van de Kunstacademie en enthousiaste vrijwilligers, die zich engageren om jaarlijks een aantal artistieke activiteiten te organiseren voor leerlingen en derden. Via een abonnement op Kunstkrak krijgen ze korting op de toegangsprijzen. Vaak kunnen ze gratis de activiteiten bijwonen.

Het programma-aanbod van voorstellingen, lezingen, films, concerten en museumbezoeken omvat initiatieven uit alle domeinen: muziek, theater, film, dans, beeld, circus... Jaarlijks wordt een gevarieerd aanbod geselecteerd uit de seizoensprogrammatie van de partners (de omliggende cultuurcentra of derden) of zelf georganiseerd.

Meer info en de seizoensprogrammatie van Kunstkrak staat op www.kunstkrak.com. Door de verspreiding van het coronavirus en de veiligheidsregels daaromtrent is er geen programmatie in schooljaar 2020-2021.

page-theme-list-overview-title