Week van de Mobiliteit 16 - 22 september 2022: teken je eigen verkeersbord

Gepubliceerd op dinsdag 21 juni 2022 9.21 u.
De tweede volledige week van het nieuwe schooljaar - van 16 tot 22 september - is het Week van de Mobiliteit. Het ideale moment om een tekenwedstrijd voor kinderen en jongeren te lanceren, zo dacht onze Jeugddienst.

Ze zijn immers op zoek naar een eigentijdse, lokale en creatieve invulling van de ‘Graag Traag’- borden. Deze borden bevestigen de aandacht op spelende kinderen.

En wie kan die beter bezorgen dan kinderen en jongeren zelf? We zijn specifiek op zoek naar drie tekeningen of schilderijen:

  • twee gemaakt door lagere schoolkinderen;
  • één gemaakt door een jongere (tot 17 jaar).

Alle details van de wedstrijd zoals het reglement en de voorwaarden, worden in de loop van de zomer bekend gemaakt.

Wat hebben we van je nodig?

Veiligheid op de weg is belangrijk voor ons. We maken dan ook graag gebruik van de Week van de Mobiliteit om te sensibiliseren, zodat we zoveel mogelijk mensen - jong en oud - #goedopweg kunnen zetten. 

Geef je ons daarom al door of je de informatie liever digitaal of op papier doorspeelt naar leerlingen en ouders. Het gewenste aantal kan je doorgeven aan de Jeugddienst (zie contactgegevens hieronder).

Op die manier zorgen we ervoor dat we het nodige aantal flyers begin september kunnen verdelen. Als jullie de info digitaal willen bezorgen, bezorgen we alles al eind augustus door.

Heb je vragen? Contacteer onze diensten: