Wegenwerken Nieuwenhovestraat en Koppenhollestraat

Gepubliceerd op donderdag 7 mei 2020 14.47 u.

De verkeersdrempels in de Nieuwenhovestraat worden vernieuwd door onze Technische dienst. De herstellingswerken zullen gefaseerd worden uitgevoerd, waarbij telkens 1 kant per drempel zal worden vernieuwd. Dit werken starten op 11 mei en duren tot 12 juni 2020 (onder voorbehoud). Er zal worden gewerkt met verkeerslichten zodat doorgaand verkeer mogelijk is.

De Technische dienst gaat plaatselijke herstellingswerken uitvoeren aan het voetpad in de Koppenhollestraat vanaf huisnummer 79 richting de Kappelestraat. Deze werken beginnen op 11 mei en duren tot 12 juni 2020. De straat wordt tijdens de werken afgesloten voor het verkeer, maar plaatselijk verkeer blijft mogelijk. De straat wordt niet gedurende de ganse periode afgesloten, enkel als de Technische dienst aan het werk is. Er is een omleiding voorzien voor het doorgaand verkeer.

TIP: Je vindt alle geplande wegenwerken terug op de homepagina van deze website, onderaan bij Wegenwerken en Mobiliteit > Een overzicht van alle actuele wegenwerken in Geraardsbergen