Zomerkermis

Van vrijdag 23 augustus tot en met woensdag 4 september kan je in Geraardsbergen weer terecht voor de Zomerkermis. De hele periode staan de foorkramers op het Stationsplein klaar om groot en klein te verwelkomen. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd om van de zomerkermis een groot feest te maken!

Vrijdag 23 augustus kan je alvast terecht op het Stationsplein voor een spetterende openluchtfuif.

Zaterdag 24 augustus programma volgt.

Zondag 25 augustus is er om 10 uur traditioneel de Processie van Plaisance met de Geraardsbergse verenigingen die, met hun Manneken Pis op de schouder, het schrijn van Sint Bartholomeus voorafgaan.

Maandag 26 augustus vindt de oudste kermiskoers van het land plaats, de Stadsprijs voor Elite.

De senioren kunnen op donderdag 29 augustus terecht in JC De Spiraal om eens flink uit de bol te gaan tijdens de Seniorennamiddag. Programma: 14 uur Maarten Cox, 15 uur Corina en 16 uur Garry Hagger. Deuren open om 13 uur.

Vrijdag 30 augustus geeft Concertband Cecilia Geraardsbergen traditiegetrouw het beste van zichzelf op het vuurwerkconcert net voor het mooiste vuurwerk van het jaar van start gaat.

De allerkleinsten kunnen uit de bol gaan op Muurrock 4 Kids. Een ideale afsluiter van de zomervakantie op zondag 1 september!