Provinciaal Domein De Gavers

De Gavers, een stukje vakantie vlakbij! Zowel de verblijfsrecreant als de dagtoerist kan hier zijn hart ophalen. Kinderen ravotten in het speeldorp, trekken skates aan of gaan minigolfen. Het Gaversbad biedt uniek waterplezier met verschillende baden en spelelementen. Volledig relaxen kan nadien in de sauna. Ook de watersporters hebben veel mogelijkheden. En er is een viersterrencamping.

Het domein biedt heel wat ontspanningsmogelijkheden, zowel vrij toegankelijk als betalend. De 20ha grote vijver, de bossen, wandel-en fietspaden zorgen voor een groene omgeving waar je gewoon kan genieten van de rust. Niets doen als je wil, enkel luisteren naar het ruisen van de bomen of kijken naar het spelen van de kinderen. Liever actiever kan natuurlijk ook want hier is gedacht aan sport en spel voor jong en oud!

ZWEM- EN STRANDZONE
Waterratten en zonnekloppers vinden hun stekje op de strandzone met 5 000 m2 zandstrand en een afgebakende zwemzone in de vijver, onder toezicht van een redder. Het gezuiverde water is afkomstig uit de grote vijver.
Voor de sportievelingen is het strand uitgerust met beachvolleybalvelden.

WATERSPORT
Mogelijkheden voor waterliefhebbers: windsurfen, zeilen, kajakken, roeien, surfbiken. Daarnaast is er ook een veerboot en kan je waterfietsen huren.

SPORT
Er zijn drie tennisvelden, een volleybalterrein, een minivoetbalveld en een basketbalveld. Je kan ook minigolfen, inline skaten, skelteren en trampolinespringen. Fietsen en mountainbikes te huur. Bewegwijzerde Reiger wandelroute. Er is ook een outdoor skatepark met een half pipe, een quarter pipe en een box met rail.

ZWEMBAD
Het Gaverbad is een overdekt zwembadcomplex met 25 meterbad, ploeterbaden, speelkreek, instructiebaden, whirlpools, waterglijbaan en saunalandschap beschikt over enkele uniek attracties.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Provinciaal Domein De Gavers

Categorie