Hier vind je het aanbod van podcasts

 Ik ken iemand die ...

Zo van die ouders waarover mensen altijd praten: "Ik ken iemand wiens kinderen alles lusten / meteen doorsliepen / nooit huilen." Aan zulke verhalen heeft niemand iets. Je hoort ze dan ook niet in de Nederlandse podcast Ik ken iemand die.

De presentatoren interviewen experts om handige opvoedingstips te ontfutselen. En ze praten vooral heel eerlijk over hun eigen blunders en geploeter als ouders. De luchtige anekdotes én nuttige tips bieden een heerlijk nuchtere kijk op het ouderschap.

https://www.dagennacht.nl/serie/ik-ken-iemand-die/

 

 Studio Vaderklap

Vaderklap is een platform van - jawel - vaders die willen vertellen, schrijven, beleven en inkijk geven in hoe het is om vader te worden en te zijn. Er is een blog, een boek, een jaarlijks kampeerevent voor vaders met hun kinderen en dus ook een podcast.

Bij Studio Vaderklap luister je naar persoonlijke verhalen en interviews met bekende en minder bekende papa's, aan het kampvuur of gewoon bij een kop koffie.

https://soundcloud.com/vaderklap

 

Radio Mama

Kristien Wollants - met heerlijk rustgevende stem - focust in elke aflevering van Radio Mama op een ander thema met bijhorende gast.

Dat levert eerlijke verhalen op over kleine kinderen hebben: over huilbaby's, verbindend spelen, borstvoeding, nachtrust en voeding.

http://www.radiomama.be/