Inschrijven als animator

Wil je graag animator worden op het speelplein? Schrijf je dan zo snel mogelijk in.

Inschrijvingsfiches animatoren

Onderaan vinden jullie in de bijlage de animatorenfiches voor 2023. De fiches voor 2023 komen eind januari op deze website en op sociale media. Sta je voor de eerste keer op het speelplein? Dan kies je voor een nieuwe animatorenfiche. Heb je al op het speelplein gestaan? Dan zijn de ervaren animatorenfiches voor jou.

Vul deze fiche zo volledig mogelijk in. We starten met je gegevens. Het laatste blad is de verdeling van de paas- en zomervakantie. Duid de weken aan die je zeker kan. Vergeet ook je plein van voorkeur niet op te geven.

De inschrijvingen voor animator op het leukste speelplein van het land, Speelplein Guustje, zijn begonnen! Ben jij minstens 16 jaar oud of wordt je in 2023 16 jaar en droom je ervan de zomervakantie door te brengen met een groep enthousiaste kinderen en plezante mensen? Wordt dan animator bij Speelplein Guustje!
 
Als animator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedenken en uitvoeren van leuke activiteiten en spelletjes voor de kinderen. Daarnaast zal je ook begeleiding geven aan de kinderen tijdens het speelplein. Dit is een geweldige kans om je verantwoordelijkheid, organisatievaardigheden en creativiteit te ontwikkelen, terwijl je ook plezier hebt en nieuwe vrienden maakt. Daarbij krijg je een vrijwilligersvergoeding van €40 per dag of €200 per week
 
Informeer jezelf over de verantwoordelijkheden en vereisten voor de functie van animator op onze website: https://www.geraardsbergen.be/animator-worden
 
Duid de weken aan die je zeker kan. Vergeet ook je plein van voorkeur niet op te geven.
De 3 pleinen zijn zeer verschillend maar alle 3 heel leuk om te doen. Een goede tip: probeer ze zeker alle 3 eens uit! Dan kan je ondervinden welk plein jou het beste ligt.
 
Vul de fiche in en stuur deze via mail naar speelplein@geraardsbergen.be of kom langs op de Jeugddienst. BELANGRIJK!!!: Naast de fiche laat je ook je persoonlijke gegevens achter via deze link. ( https://www.mijnassist.be/.../waiting.../subscribe/volunteer ) Meer info hierrond staat beschreven in de fiche. Word deel van het team van Speelplein Guustje en maak van deze zomer een onvergetelijke ervaring!
 
Je kan altijd eens langskomen in de jeugddienst (zakkaai 29) als je meer info wilt verkrijgen. Telefonisch of mail lukt natuurlijk ook.

Stappen

  • Eens je papieren binnen zijn, maakt Bjarne een verdeling op. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen zijn keuzes.
  • Als de verdeling is opgemaakt, zet Bjarne deze online op de facebookgroep Animatoren Speelplein Guustje 2023. Deze wordt ook doorgestuurd naar jou.
  • Je kan een verzoek inzenden via Facebook voor de groep Animatoren Speelplein Guustje 2023 en je wordt vervolgens hiervoor toegelaten.
  • Sta je niet op de lijst? Dan word je op de reservelijst gezet. Als er iemand ziek wordt, kan Bjarne jou opbellen om te zien of je kan komen helpen.
  • Bjarne stuurt jou ook een berichtje in het weekend voor het speelplein start!

Dit breng je ook nog in orde

  • Afsprakennota ondertekenen: Deze wordt de eerste dag op het speelplein overlopen.
  • Toestemming foto's en filmpjes maken zodat we conform zijn aan de privacywetgeving.