UiT in Geraardsbergen

Ontdek wat er te doen is in Geraardsbergen, in de meest volledige kalender voor cultuur en vrije tijd.

Waar in Geraardsbergen is er rommelmarkt dit weekend? Is er ergens een gratis optreden/wandeling/kookdemo? Is er een dansworkshop voor kinderen op woensdagnamiddag?

Kom het te weten in UiT in Geraardsbergen, via de homepagina van onze website

Organiseer je zelf een activiteit? Voeg gratis je activiteiten toe en bereik een groter publiek. 

De te volgen weg bij promotie van cultuurs- en vrijetijdsactiviteiten in Geraardsbergen is als volgt: als organisator voer je zelf de activiteiten in in de UiT-databank. Deze vind je op de homepagina van onze website www.geraardsbergen.be, via het tabje ‘UiT in Geraardsbergen’.

Klik rechts bij ‘Zelf een activiteit toevoegen?’ op de link naar UiT in Vlaanderen. Rechtsboven zie je daar de knop ‘Voeg je aanbod toe’.

De eerste keer dat je de UiT-databank gebruikt, maak je eenmalig een account aan. Dit is je UiTiD. Daarna voeg je de gegevens van je evenement stap per stap toe. Tip: probeer ook altijd een fotootje toe te voegen; dat geeft altijd meer zichtbaarheid.

Na goedkeuring door de communicatieverantwoordelijke wordt de activiteit verder gepromoot op de communicatiekanalen van de stad, zijnde de website, de evenementenkalender in het stadsmagazine, de elektronische infozuilen, … Voorwaarde is wel dat de activiteit tijdig - 8 weken voor de aanvang - ingevoerd is in de UiT-kalender.

Hét grote voordeel van de UiT-databank is dat deze erg ruim geconsulteerd en gekopieerd wordt: niet alleen het lokaal bestuur maar ook vele lokale en regionale media (kranten ed.) putten uit deze bron. Je bereik is daardoor veel ruimer dan je zou vermoeden. 

Vragen of opmerkingen? Contacteer de communicatiedienst via info@geraardsbergen.be of 054 44 43 12/13.