Beeld

Wil je creëren?
Je waarneming aanscherpen?
Hands-on je artistieke denkproces ontdekken?
Ontwikkel je persoonlijke beeldtaal in BEELD

STARTEN IN BEELD
In het domein beeld stroom je als beginnende cursist altijd in op leeftijd. Jongeren volgen dus altijd les bij leeftijdsgenoten. Het aanbod voor volwassenen is toegankelijk vanaf 18 jaar.

LEERPAD EN KEUZES
Na BEELDINITIATIE (6 en 7 jaar) en BEELDATELIER (8 tot 11 jaar) volg je gedurende zes jaar een van de twee BEELDLABS. In het BEELDLAB GRAAD 3 ontplooi je je creativiteit en artistiek talent. Je kijkt naar kunst en je analyseert het beeld aan de hand van vorm, kleur, compositie, licht, ruimte, diepteweergave. Via basistechnieken en materialen leer je de beeldelementen gebruiken om je eigen plastische taal te ontwikkelen.Je kunt ook kiezen voor AUDIOVISUEEL LAB GRAAD 3 waarin je alle mogelijkheden van de camera leert kennen en experimenteert met verschillende animatietechnieken.

Volwassenen kunnen voor een ORIENTEREND BEELDLAB VOLWASSENEN GRAAD 3 kiezen waarin je met materialen als potlood, houtskool, inkt, pastel, aquarel, acrylverf en olieverf je waarneming vertaalt op papier. Op je eigen ritme ga je op weg. Een vleugje kunstgeschiedenis ondersteunt je op je pad.

In GRAAD 4 (vanaf 18 jaar) kies je een SNEL OF EEN TRAAG TRAJECT. Je komt 7u/wk en bent klaar met de opleiding na vijf jaar of je komt 3,5u/wk en werkt af in tien jaar. Voor textiele kunst is er alleen een traag traject van 3,5u/wk.

 
 

Contact

Kunstacademie Geraardsbergen

Adres
Grotestraat 20A9500Geraardsbergen
tel.
054 43 42 41
E-mail
kunstacademie@geraardsbergen.be

Volg ons op

Check hier recente berichten (afwezige leerkrachten vandaag, vrijaf of niet, inschrijven, voorstellingen deze week...)

Klik hier voor openingsuren en vrije dagen in 2019-2020

Ondernemingsnummer 0207485374