Kunstacademie

Welkom!

De Kunstacademie van Geraardsbergen is een thuis voor liefhebbers en kunstenaars van morgen. Meer dan 2000 cursisten van alle leeftijden komen hier wekelijks over de vloer voor een cursus muziek, woord, dans, beeld of circus. Er zijn artistieke cursussen, voor jong en oud, overdag of na schooltijd. Cultuurzoekers uit de stad pikken vaak een concert, voorstelling, workshop of lezing mee.

Zingen, beeldhouwen, tapdansen, presenteren, in een band spelen, op een kabel balanceren, goochelen, schrijven, animatiefilms maken, acteren of een instrument leren spelen (je kunt uit meer dan 25 instrumenten kiezen)... het kan hier allemaal en nog veel meer! Samen met professionele docenten ontwikkel je je talenten en toon je ze op onze theaterscène, in de concertzaal, de exporuimte of op een podium in de stad.

Ben jij een liefhebber of een kunstenaar van morgen? Kies dan een prikkelende opleiding in het Infoboekje met cursusaanbod en maak je artistieke droom waar. Nadat je ingeschreven bent, vind je alle praktische info en bijhorende lesmomenten in het Uurroosterboekje. Alle lessen beginnen op 1 september.

Contact

Kunstacademie Geraardsbergen

Adres
Grotestraat 20A9500Geraardsbergen
tel.
054 43 02 00
E-mail
kunstacademie@geraardsbergen.be

Volg ons op

Check hier recente berichten (afwezige leerkrachten vandaag, vrijaf of niet, inschrijven, voorstellingen deze week...)

Klik hier voor openingsuren en vrije dagen in 2023-2024

Laat me iets weten wanneer ik kan inschrijven voor het nieuwe schooljaar.

Ondernemingsnummer 0207485374