Fotocabine

Moet je in het administratief centrum zijn voor de aanvraag van een identiteitskaart, rijbewijs of reispas? Dan kan je tijdens de openingsuren op het gelijkvloers terecht in een fotocabine om zelf je foto te maken. De cabine geeft stap voor stap instructies en neemt meerdere foto’s zodat je kan kiezen welke uiteindelijk wordt afgedrukt.

Het staat je uiteraard vrij om deze dienst te gebruiken, om een professionele fotograaf te contacteren of om gebruik te maken van online toepassingen die je een geldige pasfoto garanderen.

Het onthaal en de medewerkers van de dienst burgerzaken staan steeds ter beschikking om je verder te helpen indien nodig. Je hoeft geen afspraak te maken om de fotocabine te gebruiken. Je kan langskomen tijdens de openingsuren van de dienst Bevolking.

Voor wie

Iedereen kan van deze dienst gebruikmaken. Dankzij een opklapbare bank is de cabine bovendien toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen gebruikmaken van een extra kussen.

Kostprijs

De kostprijs bedraagt 6 euro. Je kan betalen enkel betalen met bancontact en je ontvangt een set van 6 pasfoto’s die voldoen aan alle normen.

Afhandeling

De foto's worden onmiddellijk afgeleverd.